Sorø Sundhed og Omsorg inviterer til Åbent Hus for unge, som overvejer et sommerjob som vikar i Ældreplejen. Det sker onsdag den 27. marts på Degneparken i Dianalund.

Jagten på nye kvalificerede sommervikarer til ældreplejen er i gang! Sorø Sundhed og Omsorg inviterer til Åbent Hus med masser af gode tilbud til friske unge mennesker.

– Sommervikarerne udfylder en vigtig rolle på plejecentrene og i hjemmeplejen. Det er vigtigt, at vikarerne går til opgaven med engagement og med realistiske forventninger til jobbet – og det vil vi gerne hjælpe dem med. Derfor holder vi Åbent Hus, hvor man kan møde tidligere vikarer, prøve kræfter med hverdagssituationer i form af rollespil og i det hele taget høre om jobbet, siger Helene Christensen, som er gruppeleder i Sorø Sundhed og Omsorg.

Arrangementet er målrettet unge, som afslutter gymnasiet eller en anden ungdomsuddannelse til sommer og er på udkig efter et meningsfuldt sommerjob, hvor de kan tjene penge til studier, rejser eller lignende.

Netop for studerende er der en ekstra fordel ved sommerjobbet i Ældreplejen. Sommervikarerne har nemlig mulighed for at fortsætte med at tage weekendvagter, mens man studerer. Og har man planer om en fremtid inden for sundhedssektoren som fx sygeplejerske, læge, social- og sundhedshjælper, fysioterapeut eller noget helt femte, så er der værdifuld erhvervserfaring at hente i vikarjobbet.

– Vi kan tilbyde et sommerjob, hvor man kan tjene gode penge, hvis man vil tage mange vagter, og hvor man samtidig kan udvikle sig personligt, fordi man arbejder med mennesker og lærer sig selv at kende i nye situationer. Fra Sorø Sundhed og Omsorgs side gør vi meget ud af at klæde vikarerne godt på til jobbet gennem introforløb, mentorordninger mv., siger Helene Christensen.

Tid og sted:
Åbent Hus finder sted onsdag den 27. marts kl. 15.30-17.30 på Degneparken, Degneparken 1, i Dianalund. Ingen tilmelding – bare mød op!

Foto: ABW