Der var mødt ca. 100 mennesker op i Victoria Teatret fredag aften for at møde den kendte danske skuespiller Mikkel Boe Følsgaard, som medvirker i den nye film ‘Under Sandet’ – et dansk krigseventyr. Filmen er  instrueret af Martin P. Zandvliet og fortæller en historie om unge, tyske krigsfanger, der blev beordret til at rydde to millioner miner på den jyske vestkyst med deres bare hænder. Optagelserne begyndte i juli 2014 og filmen er blevet optaget på historisk autentiske lokationer, blandt andet i Oksbøllejren.

Inden filmen begyndte, fik Mikkel Boe Følsgaard lejlighed til at sige et par ord, og han advarede om at filmen er meget barsk. Selv har han en mindre, men afgørende, rolle i filmen: “Jeg er en af de onde”.

Victoria Teatret var glædelige overrasket over, hvor mange unge mennesker der var mødt op, for at se filmen.

Victoria Teatret Skuespiller 14 Victoria Teatret Skuespiller 12 Victoria Teatret Skuespiller 11 Victoria Teatret Skuespiller 10 Victoria Teatret Skuespiller 5 Victoria Teatret Skuespiller 4 Victoria Teatret Skuespiller 3 Victoria Teatret Skuespiller 16 Victoria Teatret Skuespiller 15