Roere i alle aldre er klar til at genoptage træningen på vandet – mange har trænet flittigt i vinter og er helt klar til de forestående udfordringer på kaproningsbanerne.

Formanden Merete Leisted Busk takkede instruktører, træner og ledere for indsatsen i vinter. Der var lykønskning til René Andersen med at have bestået første del af rodommeruddannelsen – det er dejligt, at det er muligt at rekruttere folk til denne vigtige opgave. Uden dommere ingen konkurrencer på land eller på vand.

Fra i dag kan man se roere i alle aldre træne i klubbens dejlige gig-både.

Forældre blev hædret med ”Vinterpokal”
11 forældre blev hædret for deres arbejde med ”24 timers roningen” fra november og frem til 7. marts 2014 i Nordea på Storgade. Forældrene påtog sig sponsorarbejdet, hvis mål var at skaffe midler til en ungdomsbåd. Desuden var forældreholdet på pletten alle 24 timer med forplejning af publikum og de 84 forskellige roere, som hen over de 24 timer roede 382 km og 302 meter. Efterfølgende tog de oprydningen og rengøringen, så Malene Frandsen og hele hendes stab kunne møde ind mandag uden at kunne se spor fra de mange gæster, forældre og roere som havde været igennem Nordea på de 24 timer.

Borgmester Gert Jørgensen fadder til ungdomsbåden
Roklubbens nye ungdomsbåd – en flot dobbelt sculler lå klar til dåben. Med udsigt til klubbens mange unge roere døbte borgmester Gert Jørgensen båden ”24” der relaterer til ”24 timers ro-ningen”. Gert Jørgensen ønskede klubben til lykke med ”24 timers roningen” og held og lykke med den nye båd – og udtrykte håbet om, at ”24” med de unge veltrænede roere ved årene ville markere Sorø på landkortet forbindelse med kaproninger i Danmark og nærmeste udland.

I forlængelse af båddåben blev ”24” sat i vandet. Klara Christensen og Mike Petersen ved årene kom den på jomfrutur på Sorø sø – sammen med andre unge roere i ”Nordea-otteren. I paraderoningen deltog også klubbens junior B og A-roere: Ida Langkjær og Ida Brehmer i 2x, Jakob Søe Lillelund og Jens Albert Graudal i 2- samt Astrid Brehmer i 1x.

af borgmesteren som døber båden samt vores ungdomsroere ved den nye båd.
Borgmesteren døber båden
roklub roere
Ungdomsroere ved den nye båd