Kom indenfor når denne måneds udstiller, mandalamaler Hanne Marie Elmo Jensen, portrætterer sine værker inspireret af Østens smukke geometriske naturkunst på Sorø Biblioteks lyse vægge.

Hanne Marie Elmo Jensens populære mandalamalerier samt hendes dygtighed har ført til, at hun har undervist i mandalamaling på flere kurser i både Danmark og Sverige. Du har hele  november måned mulighed for at komme helt tæt på hendes talentfulde værker på Sorø Bibliotek. Det er helt gratis, og du går helt sikkert hjem lidt rigere.

Målet med bibliotekets populære månedlige udstillinger er ifølge sekretariatsleder Sanne Lohmann at fremvise kunstens mangfoldighed. De seneste 15 år har utallige succesrige udstillinger på Sorø Bibliotek skabt et særdeles populært omdømme – så populært, at ventelisten til at få værker udstillet strækker sig langt ind i 2016. Udstillingerne dækker et bredt spektrum af kunst; lige fra tegninger og malerier til diverse kunsthåndværker.

Kunstnerne oplever ofte efter en udstilling på Biblioteket, at blive kontaktet af interesserede – enten med henblik på aftale om udstilling et nyt sted, eller fordi der er besøgende, der ønsker at købe et værk, fortæller Sanne Lohmann.

Du vil på Sorø Bibliotek, i forbindelse med de månedlige kunstudstillinger, desuden få rig mulighed for at opleve andre spændende kunstneriske og kulturelle tilbud. Kig ind i bibliotekets lokalhistoriske arkiver eller se og oplev de gamle charmerende bygninger, som engang husede Christian d. 4’s børn.

Der er udgivet en folder om mandalaerne – den kan du se her: Folder 1 Folder 2

mandala mandala2 mandala3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/FMF