skovhusetSkovhusets årlige åbent hus arrangement løb af stablen lørdag den 18. april 2015. Talrige børn, forældre og bedsteforældre var mødt op for at hygge sig på engen med forskelige aktiviteter. Herunder forældre med børn, som var kommet for at få en rundvisning, samt se og mærke stemningen i Skovhuset.

Dagen bød blandt andet på en kamparena, hvor børnene i hold skulle besejre trolde og monstre. Flere af de mindste børn overvandt sig selv og fik en uforglemmelig oplevelse i arenaen. Derudover var det muligt at lave magiske sten ud af enhjørningemælk og troldetis. Det engagerede personale arbejdede på en skulptur, som viser årsfesterne i Skovhuset. Skulpturen præsenteres den 9. maj i forbindelse med børnekulturugen Slaraffen.

I tombolaen var der mange fine præmier at vinde. Præmierne var sponsoreret af lokale butikker, restauranter og foreninger samt private givere. Til de sultne var der salatbuffet og grillpølser samt mulighed for at lave snobrød. Dagen sluttede med at kåre en vinder i kagedysten, hvor der var mange dekorative og smagfulde kager repræsenteret. Heriblandt en flot Oreokage, som løb af med førstepladsen. Dommerpanelet bestod af børn, som skulle bedømme kagerne ud fra smag og udseende.

Vejret viste sig igen i år fra sin bedste side og var med til at fremhæve de rammer, som en ægte skovbørnehave tilbyder.