Hvad foregår der egentlig i mænds hjerner? Hvorfor går det ofte galt når mænd og kvinder kommunikerer? Find ud af hvordan du bliver hørt og opdag, hvad der sker, når du bliver bedre til at lytte.

Par- og psykoterapeut Jane Lee vil dele rundhåndet ud af sine erfaringer.

Tirsdag den 15. januar – kl. 17.15 – 19.15
Pris kr. 180,-

Foredraget er i de hyggelige omgivelser på den økologiske café Skotte Stentoft på Sorø Station – og der bliver tid til at gribe i egen barm – og arm, så du får det med hjem DU har brug for.

Kvindeliv & børn
Hvordan får man ligningen til at gå op, når den indeholder både børn og arbejde? I dette foredrag af par- og psykoterapeut Jane Lee, får du svar på, hvordan nogle af hverdagens dilemmaer kan løses. Brug et par timer på at dykke ned i eksempler fra hverdagen, og få konkrete ideer med hjem. Lige til at afprøve/teste. Jane sætter også fokus på hvordan familielivet kan blomstre når alle hjælper til og tager fælles ansvar – også børnene. Emner som skærmtid, spisevaner og sengetider kommer vi også omkring.
Onsdag den 6. februar – kl. 17.15 – 19.15
Pris kr. 180,-

Kvindeliv & arbejde
Hvordan finder du balancen i dit arbejds- og familieliv – uden at stresse? I et inspirerede foredrag af par- og psykoterapeut Jane Lee, der også arbejder med lederudvikling, og derfor har fingeren på pulsen i erhvervslivet, får du bud på, hvordan du minimerer stress og finder balancen i de mange gøremål der er knyttet til livet som kvinde med job og måske også familie. Konkrete ideer og inspirerede små øvelser deles ud med rund hånd, så du helt sikkert får noget med hjem, der passer til dig.
Torsdag den 7. marts – kl. 17.15 – 19.15
Pris kr. 180,-

Tilmelding og betaling kan ske via Mobilepay 79327, skriv ”Kvindeliv” i kommentarfeltet eller betal i cafeen hos Skotte & Stentoft på Sorø Station.