Fra 1929 og helt til i dag har firmanavnet Brix på Midtsjælland være synonym med transport af gods og materialer. Det er ikke for meget at sige, at Brix-navnet igennem årene har været en del af en kultur indenfor transport, og det ikke mindst i Slaglille mellem Ringsted og Sorø.

Heldigvis valgte de to brødre, Bo og Bjarne Brix, tilbage i 1996 at overtage driften af lastbilerne og firmaet efter deres far. De to brødre har i dag som dengang hver sin lastbil, som vi tit kan møde på landevejen i de let genkendelige farver grønne og røde farver. 

Det forpligter at have en transportvirksomhed som brødrenes med mange år og et utal af ordrer bag sig. Hos Brdr. Brix er de helt enige om, at uanset om de daglige transportopgaver skal løses for kunderne med en af vognene, af dem begge i forening eller i samarbejde med andre vognmænd m.fl., så skal alle aftaler holdes – hver gang! Dét har igennem hele det sidste århundrede fra 1929 og de ca. 70 år frem, til ”drengene” overtog ansvaret, altid være et varemærke for firmaet; det er det stadigvæk , og det vil det vedblive at være.

Hvad enten du har brug for transport af materialer til et byggeprojekt eller transport af andet løst gods, så er Brdr. Brix leveringsdygtige. De kan transportere alt fra pallegods, stykgods, brænde, genbrugsmaterialer, haveaffald etc., for blot at nævne et udvalg. Desuden kan deres lastbiler monteres med kran.

De anvender kranerne til opgaver af meget forskellig karakter, både løft af montage, hejsning af maskiner, pavilloner, containere eller byggematerialer. Kranerne har en rækkevide på 15m med hydrauliske udskud plus 4m med manuelle udskud.

Har du containere, der skal fyldes og flyttes, er firmaets lastbiler udstyret med containerhejs, ligesom de har tippelad. Og så er lastbilerne naturligvis udstyret, så de kan køre med hænger.

firmaets hjemmeside er det muligt at finde både telefonnumre og mailadresse på begge.

 

Bo Brix – pressefoto
Bjarne Brix – pressefoto