Dianalund Bibliotek inviterer til Tirsdagstræf den 20. februar med fokus på læsningens magi. Helle Møller Jensen og Dorte Hansen fra Sorø Bibliotek ser frem til en inspirerende bogsnak, hvor deltagerne kan udforske læsningens indvirkning på både mental og fysisk sundhed.

Dorte og Helle fortæller om, hvordan du kan bruge bibliotekets digitale ressourcer i din søgen efter en god bog. De viser også, hvordan man kan reservere eller huske de bøger, man gerne vil læse.

Derefter tages hul på en snak om læsning af skønlitteratur. For når du læser en bog, giver du ikke bare dig selv en god oplevelse, du gør også noget godt for både din fysiske og mentale sundhed. Vi hører tit om, at når du læser skønlitteratur, så får du en oplevelse af at komme ned i tempo, når du fordyber dig i bogens univers. Du kan også have nemmere ved at falde i søvn om aftenen, hvis du har en bog klar ved puden.

”Jeg håber, at vi denne tirsdag, kan få en god snak om, hvorfor man læser eller ikke læser. Jeg er selv begyndt at bruge lydbøger og hvordan er det anderledes? Får jeg det samme ud af min læsning?” siger Dorte Hansen.

Tirsdagstræf er for alle – ung som gammel, der har lyst til en sludder og en kop kaffe. Der er ikke tilmelding, man møder bare op. Tirsdagstræf er i lige uger kl. 10.00-11.30 på Dianalund Bibliotek. Hvis du synes, at det lyder spændende, så kom ned på biblioteket. Tag meget gerne din nabo eller ven med; der er plads til alle.

Dianalund Bibliotek. Foto: SDL