Af Jakob Spliid, kandidat til kommunalbestyrelsen for Venstre.

Vi har i nu 3 læserbreve fra dig, kunne læse om dine meninger om “sort blok”. Jeg undrer mig i øvrigt meget over dit udtryk “sort blok” – hvad bygger du det udtryk på? Ja, der er kommet et nyt blåt parti, men det bliver blå vel ikke sort af.

Du skyder med spredehagl efter først borgmesteren, Venstres Kasper Nygaard og nu radikale. Jeg bliver ikke rigtigt klogere på hvad du vil med det? Handler det mest om din egen overlevelse i kommunalbestyrelsen?

Vi er efter dine læserbreve ikke i tvivl om at Sorø kommune, i dine øjne, slutter omkring Heglinge Å i Pedersborg, og du kun ønsker at udvikle den sydlige del af Sorø, med Frederiksberg i fokus. Jeg synes ærlig talt ikke, at man er egnet til at være med til varetage hele Sorø kommune i en kommunalbestyrelse, når man så åbent giver udtryk for at den nordlige del af kommunen skal forbigåes og borgerne her ikke skal få del i deres egne skattekroner.

Vi i Venstre ønsker udvikling i hele kommunen, fra syd til nord, med eksempler som byudvikling på Frederiksberg og Dianalund og byfornyelsen i Stenlille som netop er opstartet.