I samarbejde med Dansk Tennis Forbund har en lang række af Danmarks tennisklubber “udnævnt” lørdag den 12. maj 2012 til TENNISSPORTENS DAG. Forbundet har i den forbindelse lanceret en særlig hjemmeside, www.spiltennis.nu hvor du kan se alt om Tennissportens Dag.

Selvfølgelig er Sorø Tennisforening, STF, også ”på banen” denne dag. Det foregår på klubbens dejlige tennisanlæg på Ringstedvej 20 (bag svømmehallen).

Om formiddagen møder nogle af STFs sponsorer, bl. a. Sorø Sportsmaster, frem med rigtig gode tilbud til STFs medlemmer. Her kan der prøves og købes tøj, bolde, ketsjere mv. Og så skal der selvfølgelig spilles tennis på de forårsklargjorte baner.

Om eftermiddagen fra kl. 14 holder tennisforeningen ÅBENT HUS for alle, som har lyst til at se og høre nærmere om tennissporten. Klubbens medlemmer glæder sig til at åbne dørene for en masse nysgerrige mennesker! Der bydes på kaffe, øl og vand, og inviteres på sjove tennislege, introduktion og instruktion. Selvfølgelig bliver der også mulighed for at få ketsjere og bolde i hånden.

Spil elitetennis eller spil hyggetennis. Tennis er for alle, uanset alder og niveau. Tennis giver masser af sund motion og frisk luft, men er også en meget social sport, hvor du møder gamle og nye venner.

Kl. ca. 16 har STF så igen et godt tilbud til folk, der har lyst til at komme i gang: VOKSENINTRO. For bare 200 kr. får du 8 timers voksentræning, og hvis du melder dig ind i STF, får du en gratis tennisketsjer!

Vejret bliver rigtig fint, så der er mange gode grunde til at møde op på Tennissportens dag. Se mere på www.spiltennis.nu og på STFs hjemmeside www.soroetennis.dk