tennisLørdag den 2. maj kl. 10.00-12:00 åbnes udendørssæsonen med standerhejsning. Forhåbentligt er vejret med arrangøren, så du roligt kan finde grusbaneskoene frem og møde op til en festlig og aktiv dag på Ringstedvej 20 i Sorø.

Bemærk i øvrigt, at Sorø Tennisforening på samme dato fejrer Tennissportens Dag kl. 12.00-14.00.

På Tennissportens Dag åbnes dørene for alle, der har lyst til at prøve kræfter med tennis. Ønsker du som enkeltperson eller hele familien at deltage i Tennissportens Dag, kan du skrive dig op i Sorø Tennisforening. Du skal blot medbringe egen ketsjer eller efter aftale låne en i klubben.

Tennis er en fantastisk individuel sport, der styrker din kondition, evnen til at lukke af for omgivelserne og koncentrere sig om en enkelt ting, nemlig kampen. Det er sjovt, og så er det sundt, så hvorfor ikke prøve?

Kl. 14-16 starter klubben i samarbejde med Dansk Tennisforbund voksen-introduktion til tennis. Tilbuddet er fleksibelt og rettet imod dig, der har travlt i hverdagen.

For kun 300,- får du en grundpakke, der består af otte timers træning, kendskab til spillets regler, mulighed for at spille turnering samt en ketcher, som du kan beholde, hvis du fortsætter som medlem i Sorø Tennisforening. Læs mere her. 

/KB