Restauranten på Kongskilde Friluftsgård byder igen på de 4 smage, et arrangement lig det i foråret 2013 med stor succes.

Vi lavede arrangementet for at give en anderledes oplevelse, og vores kriterier gik på at gæsterne skulle have en gourmetoplevelse med smagsløgene i fokus. Og med udsolgt på kort tid var der store forventninger der skulle indfries, oplyser restauratør René de la Cruz.

Den 21. marts kl. 19 kommer smagsløgene på overarbejde igen i selskab med professionelle indenfor forskellige områder:

  • Tapas, blandt andet sandart & aborre fra Tuelsø.
  • HJ-Hansen præsenterer et udvalg af forskellige lækre vine, og konsulent Thomas Lundquist vil give gode råd om vin.
  • Chokoman Jørgen Gornitzka viser hvordan man laver flødeboller, og denne aften er temaet vin i flødeboller. Der er naturligvis smagsprøver på flødeboller med vin.
  • KøkkenChefens – et nyt varemærke indenfor dramme, salte, marmelader mm. vil give smagsprøver på de forskellige herligheder, Morbærmarmelade og Slåen dram for bare at nævne et par stykker. KøkkenChefens er produkter udviklet af restauratør René de la Cruz – Kongskilde Friluftsgård.

Ud over alle de forskellige smagsprøver vil der være rig mulighed for at købe produkter med hjem.

Det koster 149 kr. at deltage – bestil på 40 35 79 25.

kongskilde friluftsgård1
Et udvalg af produkter fra KøkkenChefens
kongskilde friluftsgård2
Thomas Lundquist fra HJ Hansen
kongskilde friluftsgård3
Brød og ost
kongskilde friluftsgård4
Chokoman demonstrerer