Den 16/2 2020 lægger Lopperiet vejen forbi Sorøhallen. Her kan du få mulighed for at gå på opdagelse i en lang række af spændende stande.

Både nye og erfarne kræmmere er en del af markedet. Du kan derfor både finde mere klassiske og kendte brugsgenstande og anderledes og lidt mere skæve ting. Loppemarkeder er altid en sjov ting for både køber og sælger. Som sælger kan man komme af med de ting, som ellers bare står og samler støv derhjemme og samtidig tjene en lille skilling på det. Som køber kan man finde sjove og anderledes ting til sit hjem, som man ikke ville finde andre steder og til en rigtig fin pris.

Foto: PID

God stemning og hyggeindkøb
En af de bedste ting ved at gå på loppemarked er den gode og hyggelige stemning. Her handler det ikke om hardcore køb og salg, men mere om at gå rundt og snuse lidt til de forskellige boder og se de mange sjove og anderledes genstande, som man ikke finder andre steder. Det handler om at lade sig inspirere. Selvom man måske havde sig en bestemt ting for øje, da man tog hjemmefra, ender man ofte med at købe noget som ikke var planlagt, fordi der lige dukkede en sjov ting op. Det er det hyggelige ved sådanne markeder. Derudover er der ofte også god stemning bag boderne, hvor man ofte er villig til at forhandle om prisen. At finde en fin ting og få den forhandlet den lidt ned i pris, gør kun oplevelsen endnu bedre.

Genbrug er godt for miljøet
Et godt argument for at gå på loppemarked er, at man er med til at passe på miljøet gennem genbrug. Det moderne menneske har et stort forbrug af varer. Mange af os er meget materialistiske og kan godt lide at skifte lidt ud i tingene og forny os. Men det er hårdt for miljøet. Med den store udskiftning er der et øget behov for produktion, samtidig med at alt det som vi smider ud også skal nedbrydes. Ved at forny sig gennem købte ting fra loppemarked genbruger man andres gamle brugte ting og sætter dermed ikke gang i yderligere produktion. Du kan derfor tage på lommemarked med god samvittighed over for miljøet.

Indret dit hjem med dine loppefund
Loppemarkeder byder ofte på anderledes ting og brugsgenstande. Netop derfor er loppefund helt perfekte til at skabe sig en mere personlig og anderledes indretning i sit hjem. Gamle krukker, bakker, stel og skåle kan give køkkenet mere sjæl, mens ældre møbler og nips genstande kan skabe hygge inde i stuen. Der er næsten ikke det, man ikke kan finde på et loppemarked. Derfor er der mulighed for at finde nye ting til næsten alle afkroge af dit hjem. Er det dog nyt til sengeskuffen man står og mangler, så kan loppemarkedet nok ikke være med. Her er det i stedet bedre med en billig sexshop, der kan byde på mange sjove ting til den mere private skuffe.