Gigtforeningen inviterer alle borgere i Vestsjælland til foredrag med ernæringsekspert Martin Kreutzer, forfatter til flere bestsellere om AI-kosten. Martin hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren ”Den store antiinflammatorisk kostguide” og ”Velsmurt – spis dig fra gigt”) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel rotte i faget sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesrige vejledning af tusindvis af klienter.

Foredraget Tab dig sundere med anti-inflammatorisk kost finder denne gang sted på Holbæk Bibliotek den 23. september kl. 11.00 – 13.00.

Tilmelding via Gigtforeningens Vestsjællandskreds (nemtilmeld.dk)  Eller kontakt Henny Rose Pedersen 20710432 hrp@gigtforeningenvestsjaelland.dk

Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berømmet for sine mange gode virkninger mod overbelastningsskader og en lang række helbredsproblemer, f.eks. gigtsmerter og hjerte-kar-sygdomme. Kombinationen af fede fisk, planteolier, nødder, grøntsager, frugt og andre råvarer går i et nærmest magisk samspil ind og understøtter kroppens immunforsvar og dæmper den tilstand af kronisk inflammation, som kan få mange skavanker til at blusse op.

Den anti-inflammatoriske kost har dog også et andet vigtigt potentiale: Den kan reducere dine fedtdepoter på sundeste vis. Især hvis du døjer med fedt på maven, kan der ligge en kæmpestor anti-inflammatorisk gevinst i at smide nogle kilo, da mavefedt fungerer som en rugekasse for inflammation, der kan sprede sig til resten af kroppen.

I foredraget Tab sig sundere med anti-inflammatorisk kost, der tager afsæt i bogen af samme titel, forklarer forfatter og ernæringsekspert Martin Kreutzer, hvordan du får fuld glæde af de gode madvarers slankende egenskaber – uden at give køb på sundhed og mæthed. Du bliver klædt godt på til projektet med nogle få, vigtige retningslinjer for, hvordan måltiderne skal skrues sammen, så det du spiser ikke blot giver dig anti-inflammatoriske superkræfter, men også en god og langvarig mæthed mellem måltiderne.

Gigtforeningens Vestsjællandskreds dækker kommunerne Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse og Sorø. Som noget nyt arrangerer lokalforeningerne dette spændende foredrag hen over weekenden, så også borgere der ikke har tid på hverdage får muligheden.

Pressefoto