Fjenneslev Kirke søndag 26. september kl. 14.00-16.00.

I løbet af dette musikalske foredrag synger og fortæller Jeannet Ulrikkeholm. Hun akkompagnerer på guitar, cello og lut. Der er både franske og danske sange på programmet. Fransk er et smukt sprog, men smukkest, når det synges.

Jeannet leder os på en rejse fra middelalderen og op til moderne tider. Der er kærlighedssange, fredssange, fædrelandssange, historiske sange og forårssange. Jeannet fortæller om digterne, der har skrevet teksterne, så man får lidt ny viden om sange af fx Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Tove Ditlevsen og Jeppe Aakjær.

Deltagerne vil også blive præsenteret for en perlerække af Edith Piafs sange. De fleste kender la vie en rose og hymne til kærligheden, men hvad betyder sangene egentlig? Og hvad har de at sige os i dag? Mød op til et lærerigt og festligt arrangement, hvor man får stof til eftertanke. Jeannet Ulrikkeholm er cand.mag. og tidligere universitetslærer. Hun har skrevet bøger og udgivet cd’er. Hun optræder i hele landet – både som sanger, musiker og foredragsholder.

Arrangementet er gratis.

Pressefoto