I går åbnede det nye sushi take away sted i Sorø, og der var megen travlhed i butikken. Ejerne af Tokyo Sushi i Næstved vil gentage succesen på Absalonsgade 6A (hvor Røde Kors-butikken før lå). Frem til 17. august giver Tokyo Sushi i Sorø 10 % rabat.

Menukortet rummer frokosttilbud med klassisk sushi suppleret med soyabønner, tangsalat og avocado. Forretterne består af tangsalat, soyabønner (spise som ærter, uden skal), misosuppe og kinesiske specialiteter; forårsruller og indbagt kylling og indbagte rejer med sursød sauce. Sidstnævnte minder meget om det, man kunne få hos den nu lukkede Wufu.

Sushimenuer fås fra 1 til 6 personer, fra 12 til 96 stk, og man kan naturligvis også få nigiri enkeltvis eller alskens lækre maki a 8 stk. Derudover kan man få sashimi af laks og tun, rispapirruller og sticks med kylling, oksemørbrød, kinarejser, laks og kammuslinger – mums!

Tokyo Sushi laver take away og diner transportable, men der er et par caféstole, så folk der er ude og handle kan indtage en hurtig miso eller et par nigiri.

Velbekomme – se menukort og åbningstider på www.tokyosushitogo.dk

Det nye sushisted på Absalonsgade