Har du styr på din balance og sundhed? Onsdag den 22. februar kan man få testet sin balance og sundhed i Degneparken 1, 4293 Dianalund.  Cafeen er åben fra kl.13.00 til kl.15.30.

Giv din balance et skub
Rigtig mange tror, at en dårligere balance er noget, der kommer med alderen og som man må prøve at leve med. Men der er heldigvis rigtig meget, den enkelte selv kan gøre for at styrke sin balance og fortsætte med at gøre de ting, som giver glæde og overskud i livet. Har man gang- og balanceproblemer, er der gode muligheder for, at rette op på det ved at træne og gennemføre nogle bestemte øvelser hver dag. Dagen er inspireret af projektet ”Giv balancen et skub”. Projektet har vist mange gode resultater og på baggrund af de positive resultater, og med det formål at øge borgernes livskvalitet, fysiske funktionsevne og forebygge fald tager Sorø Sundhedscenter nu igen fat på emnet. Man kan komme og få en uforpligtende samtale med en fysioterapeut og få testet sin balance. Ud fra test af ens balance har man mulighed for at deltage på et balancehold.

Få en snak omkring egen sundhed og prøv vores alkoholbriller!
Dagen byder også på muligheden for en uforpligtende samtale om ens sundhed med en af de sundheds-faglige medarbejdere. Man kan høre om Sorø Sundhedscenters kursustilbud blandt andet: ”Lær at leve med kronisk sygdom”, ”Lev bedre med KOL”, ”Lev bedre med din diabetes”, hør om hjælp til rygestop og om de forebyggende hjemmebesøg i Sorø Kommune. Man vil også have mulighed for at prøve nogle sjove alkoholbriller som sikkert vil overraske med, hvor lidt alkohol der skal til, før balance og synsevne bliver påvirket.

”Lær at tackle kroniske smerter” – nyt kursus for smerteramte
Som noget nyt har Sorø Sundhedscenter et kursustilbud for dem, der er kendt med kroniske smerter. Formålet med kurset er at give inspiration til, hvordan man kan leve et godt liv, selvom man har kroniske smerter. På kurset er der fokus på at tackle de problemer og udfordringer, der følger af kroniske smerter, så det er en selv og ikke smerterne der styrer ens hverdag og liv. Man vil på dagen kunne snakke med en instruktør og høre mere om dette kursus tilbud.

Sorø Sundhedscenter vil i løbet af eftermiddagen servere gratis te/kaffe med kage. Ligeledes vil der være mulighed for at være med i lodtrækningen om at vinde en præmie.