I weekenden afholdt Kongskilde Friluftsgård et arrangement med navn og tema ”Øl & Svin”. René de la Cruz rapporterer:

Arrangementet blev skabt, da restauranten lavede aftale med ”GB” (Gourmet Bryggeriet) og skiftede over til at servere øl derfra. Dette skift blev lavet lige inden årsskiftet, og vi er rigtig glade for samarbejdet.

Vi serverede helstegte svineryg, med en masse forskellige tilbehør og brød bagt i vores stenovn. Vores brød er bagt ud fra de opskrifter, vi har sammensat til den kommende sæson. Her er vi til at finde på Farmers Market ved Super Brugsen på Frederiksberg.

De mange deltagere ved arrangementet fik en uforglemmelig oplevelse. Vi havde booket ”Moonlight Rangers Countryband” til at levere musikken. Her er ’TEXAS JACK’ forsanger, og han har en mangeårig karriere som entertainer i showbizz. Det lagde han ikke skjul på, og gæsterne fik et westernshow oven i hatten, samt lidt trylleri som han også behersker fuldt ud.

Aftenen gik over al forventning – gæsterne dansede, sang med og var såmænd også oppe på stolene, da bandet blev overtalt til at spille himmelhunden. God gammeldags røvballemusik, som Texas Jack sagde det efter arrangementet.

Gourmet Bryggeriet sørgede for at alle fik en gaveæske med hjem. Gaveæsken indeholdte et ølglas og en Piney – en af de velsmagende øl, som vi serverer i restauranten.

Det er absolut ikke sidste gang at Kongskilde friluftsgård laver lignende arrangementer. Det er sjovt, spændende, udfordrende, og lidt landligt, hvilket gør at det passer til stedet, og den rustikhed der er at finde på den gamle Friluftsgård i Sorø.

Så der vil komme mange flere arrangementer af denne type. Vi har stedet til det, vi har kunderne til det, og ikke mindst har vi modet til at gøre det alle andre ikke tør!

Næste arrangement er under opbygning. Vi er i gang med opsætning og planlægning af et arrangement med temaet ’stenaldermad’. Hvordan det kommer til at blive sat sammen, må man vente lidt endnu med at høre om. Vi er i første fase, og med stenaldermad begiver vi os ud på et lidt ukendt område. Men vi finder på noget sjovt, med musik og dans også, det er der ingen tvivl om.

øl og svin 038
Michael Rasmussen deltog i Øl & Svin
øl og svin 008
Moonlight Rangers Countryband med Vivi og René de la Cruz