Målt på antal aktive kørere blev Sorø BMX klub den største klub i Danmark i 2014. 118 aktive kørere valgte sidste år BMX her i Sorø. Klubben fik tilgang af 69 nye kørere og med en afgang på kun 29, blev 2014 et rekord år.

striderDenne succes forpligter og kræver en god organisering i klubben for at kunne tage godt imod nye kørere, samtidig med at klubben tilbyder et godt træningstilbud til de rutinerede BMX’ere. Sorø BMX har brugt det meste af vinteren på at blive klar til denne sæson, så klubben igen i år kan byde velkommen til endnu flere nye børn og unge. Alle trænere og bestyrelsen glæder sig til sæson 2015.

”Med udgangspunkt i vores succes i 2014, kan vi godt få lidt sved på panden når vi kigger ind i 2015. Men med god forberedelse og engagerede trænere og forældre i klubben, er jeg helt tryg”, siger Torben Ugleholdt, formand Sorø BMX.

Tirsdag den 17. marts kl. 16.00 åbnes dørene for alle, der er interesseret i at prøve BMX sporten. Denne mulighed er der alle tirsdage i hele sæsonen.

I 2014 var der præmiere på den nyeste aktivitet; Strider Bikes (løbecykler). Et tilbud til børn i alderen 1½ år til 5 år.

Torsdag den 19. marts kl. 16.15 er der klar bane til at slippe alle løbecyklerne løs.

Søndag den 22. marts afholdes sidste indendørs Strider Event i denne omgang, i Stenlille Hallen kl. 09.00 – 11.00, hvor det er gratis at deltage.

I 2015 bliver der også god mulighed for at se og deltage i BMX løb på banen i Sorø.

Den 12. april afholdes 1. afdeling af Sjællands Cuppen, som er et løb både for BMX og Strider Bikes (løbecykler).

I september er Sorø BMX værter ved det største løb i Danmark, nemlig finalerne i Landspokalen 2015.

For yderligere oplysninger om opstart og træningstider se på vores hjemmeside: www.soroebmx.dk

Opstart_4 Opstart_3 Opstart_2 Opstart_1