D. 28. april var Sorø Kommune værter ved sjællandsmesterskaberne i Ombold, som blev afholdt på Grønningen i Sorø, og Frivilligcenter Sorø havde den fornøjelse at stå for at finde frivillige til dagen. Arbejdsopgaverne var at stå for forplejning, føre pointtavle, af og oprydning, brygge kaffe med mere.

Der var i alt 10 frivillige fra Gå dig Glad holdet, Onsdagsklubben, Sorø synger og Frivilligcenter Sorø, som havde en helt fantastisk dag.

Det var en sand fornøjelse at arbejde sammen med holdet, meddeler Frivilligcenter Sorø:

Vi begyndte dagen med morgenbord og morgen sang oppe i Frivilligcenter Sorøs lokale, hvor vi også fik vores ”uniform”. Så gik turen ned til Grønningen, hvor vi mødtes med frivillig koordinator fra Ombold-teamet. Vi fik hurtigt fordelt arbejdsopgaverne mellem os. Derefter gik det løs fra kl. 10.00-16.00, hvor hele frivilligteamet bidrog til en helt fantastisk stemning.

På trods af, at der ikke var mange pauser, var der kun glæde at se, når de servicerede deltagerne og ikke mindst når de gav sig tid til at lytte og tale og dele kram ud til de deltagere som havde behov for det.

Dette blev der også lagt mærke til fra Ombolds frivillig koordinator, der flere gange var ovre for at fortælle, at hun aldrig før havde oplevet et så stærkt og stabilt frivilligteam til andre af de mange turneringer der afholdes landet over og at hun meget gerne vil have lov til at benytte sig af frivillig teamet en anden gang.  

Der er ingen tvivl om, at det var et fantastisk frivilligt hold der havde meldt sig til dagen. Flere kendte ikke hinanden og alders forskellen spændte fra 23- 75 år, hvilket på alle måder gav det bedste man kan ønske sig i en arbejdsgruppe.

Frivilligcenter Sorø bukker sig dyb i støvet og siger TAK til holdet. De har ytret ønske om, at deltage i Ombold igen, hvis det skulle komme på tale. Som en af de frivillige udtaler, ”Det er så livsbekræftende , man bliver helt høj efter sådan en dag”

Læs mere om Ombold her.

Følg frivilligcenter Sorø på Facebook.

Foto: Frivilligcenter Sorø