Styrk dit netværk. Slå et smut ind om Sorø Hallen på fredag og boost dit lokale erhvervsnetværk.

Over 25 virksomheder, herunder Dit Sorø, har sat hinanden stævne i Sorø Hallen den 5. oktober, når Sorø Erhverv slår dørene op for Netværkstræf 2012.

– Det er en unik mulighed for at styrke sit lokale netværk, og jeg vil opfordre alle de virksomheder som ikke har en stand på messen til at kigge forbi. Der bliver meget at se på – og rigtig mange mennesker at møde, siger erhvervschef i Sorø Kommune Niels-Henrik Glisbjerg.

– Et stærkt lokalt netværk kan være en genvej til både opgaver, samarbejder og udvikling, siger Niels-Henrik Glisbjerg. – Hvorfor gå over åen efter vand, når man kan få løst rigtig mange af sine opgaver lige rundt om hjørnet? Når vi kender hinanden, kan vi bruge hinanden.

Vis din idé på iværksættertorvet
For iværksættere er netværkstræffet en gylden mulighed for at komme ud og profilere sig og fortælle om deres idé og deres virksomhed. På iværksættertorvet kan man frit fortælle om sin virksomhed – og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

– Vi har fået mange henvendelser fra iværksættere som gerne vil være med – så jeg tror bestemt at der bliver liv og glade dage på iværksættertorvet, siger Niels-Henrik Glisbjerg.

Tid og sted
Netværkstræffet finder sted i Sorø Hallen den 5. oktober kl. 11-17.

For mere info om netværkstræffet se www.soroeerhverv.dk eller skriv til erhverv@soroe.dk.

Niels Henrik Glisbjerg