Sorø-bandet Straw gik den 20. oktober 2015 på scenen i Club Klondyke. Jens Mølgaard anmeldte koncerten og havde lutter positive ord at sige om familiebandet, der bl.a. består af Carsten, Henriette, Denise og Sally Fabricius.

Vi citerer fra anmeldelsen, som du kan læse i sin helhed på Club Klondykes Facebook.

straw“Flot sang og fine korstemmer, men ikke bare en traditionel 3 klang – de havde taget den lidt op, som man siger!! Toppet med flotte og ubesværede overgange fra normalregister til falset. Straw kom med herlige og underholdende anekdoter om sangenes tilblivelse, og der var en dejlig afslappet stemning på scenen. Deres begejstring over at være sammen om musikken væltede ud over scenekanten. Og det gjorde også Mor Henriettes flotte sang med dejlige ”countryknæk” i stemmen og en lækker let hæshed, når det blev stille og følsomt.”

“Lillesøster Sally satte sig ved tangenterne, og efter et mindre slagsmål med et genstridigt mikrofonstativ, var hun klar til at tryllebinde os alle sammen med hendes egen sang, Spider making new web. Sally for pokker… du ikke bare sang… du fortolkede og fortalte din historie med en følsom og fantastisk stemme – og i de sidste linjer af sangen, med en klokkeklar, sexet og næsten hviskende falset. Meget overbevisende og virkelig flot. Du er en stjerne.”

“Straw leverede varen og jeg håber at høre mere en dag.”