Stine Sophie Jørgensen pendler til Rigsrevisionen. Stine er medlem er forældrebestyrelsen på Grønnegården, hvor hendes to døtre går.

Har du planer om at besøge nogle af de lokale julemarkeder?
Den 1. december er det et år siden, vi flyttede til Sorø. Vi har derfor heller ikke skabt faste vaner for at deltage i nogle af de lokale julemarkeder endnu, men vi håber på, at vi allerede i år kan skabe nogle helt nye traditioner!

Hvordan plejer du at pynte op til jul?
Da vi tidligere boede i lejlighed, og børnene var helt små, blev det ikke til meget julepynt, højest et par af ynglingsenglene fra jeg selv var barn. Men nu hvor den ældste af vores piger er 4½ år, og vi har har fået plads til et juletræ i stuen, får den bare fuld skrue!

Går du i kirke ved juletid?
Vi går altid i kirke juleaften, og har gjort det så længe jeg kan huske. Sidste år holdt vi jul i Sorø og var selvfølgelig i Klosterkirken juleaften. I år holder vi jul på Langeland og skal selvfølgelig også i kirke der. Jeg synes det giver ro på en dag, hvor det hele godt kan gå lidt stærkt (for os voksne). Faktisk tror jeg, det er mit ynglingstidspunkt juleaften, når man efter kirken kommer hjem, og der dufter af andesteg. Så er det jul!

Køber du nogle kalender- eller julegaver i Sorø/Stenlille/Dianalund?
Ja, men de fleste køber jeg på nettet eller i butikker med landsdækkende bytteservice, da kun ganske få af de gaver, vi skal give væk, er til nogen her i området.

Synes du kommunens butikker har gode parkeringsforhold?
Jeg tror aldrig, vi har oplevet problemer med parkeringsforholdene i Sorø.

Synes du købstaden Sorø fortjener titlen som Sjællands hyggeligste juleby?
Nu kender jeg jo ikke til så mange af Sjællands andre ”julebyer”, men jeg vover pelsen og siger ja. Jeg elsker stemningen til jul – træet på torvet, lyset i byen – jeg elsker det hele!

Stine Sophie Jørgensen indvier Grønnegården