Det er med stor fornøjelse, at Stenlille Gymnastikafdeling nu for sjette gang arrangerer Second Hand Tøjbazar i Stenlille Hallen. Endnu en vellykket bazar i april 2014 giver forhåbninger om en hyggelig og velbesøgt dag lørdag den 4. oktober 2014 kl. 10-14.
stenlille tøjbazar
Trods diverse udfordringer i forbindelse med Sorø Kommunes holdning til arrangementet håber arbejdsgruppen bag Tøjbazaren, at der fortsat vil være lokal opbakning og interesse for en sådan dag.

For at kunne dække den store nytilkomne lejeafgift af hallen bliver prisen for leje af en stand hævet, ligesom der vil blive opkrævet 10 kr. i entré for besøgende over 18 år. Men forhåbentlig slår det ikke skår i den store interesse for dagen. I det mindste er der gratis parkering.

Du har nu muligheden for at rydde op i egne eller familiens garderobeskabe til glæde for dig selv og mange andre. Det kan være, at du hører til dem der af og til får købt noget, de aldrig får taget i brug, hvilket så kan komme andre til gode. Nogle gange sker det også, at børnene vokser fra tøjet, inden det kommer rigtigt i brug.

På standene må medbringes second hand tøj, sko, støvler, tasker & smykker. Derudover må der sælges babytilbehør og legetøj. Vores kriterium er, at alle varer skal være rent og i god stand, og så er det bare at få mailet og bestilt en stand, så du kan få solgt ud til en god pris og tjene ind til nye gode indkøb.

En stand på ca. 3×3 m inkl. et bord (1,80 m) koster 250 kr. – herudover kan der bestilles ekstra borde til 50 kr. pr. stk. For standholdere er der på dagen adgang fra kl. 07.30.

Tilmelding skal ske på mail toejbasar@gmail.com fra den 17. august 2014 kl. 20.00. Mails indgået før denne dag & dette tidspunkt slettes, så mulighed for tilmelding sker på lige vilkår. Vær opmærksom på, at der de seneste gange har været enorm interesse for at få en stand, så du skal være hurtig på tasterne.

Betaling foregår via bankoverførsel – kontonummer oplyses ved bekræftelse på tilmelding. Ved spørgsmål kontaktes Janne på tlf. 2164 7788. Du kan også søge yderligere information på hjemmeside www.stenlille-if.dk og/eller følge tøjbazaren på Facebook.

Der vil være mulighed for at købe sandwich, kaffe, kage mm. i hallens cafeteria.