Kreativiteten længe leve, og det har ganske mange frivillige gjort brug af i mange måneder. Planlægningen gik i gang i januar, eftersom beslutningen var taget allerede sidste år, at Sjov i gaden i Stenlille også skulle være en tilbagevendende begivenhed i år 2016.

Omkring 20-25 ildsjæle har skabt kernen af programmet, men der er rigtig mange flere om programmet fra mandag d. 22.08 til det slutter søndag d. 28.08.

I år bliver temaet blomster, og da ugens højdespringer er Drengerøvsaften fredag d.26.08 var det naturligt at blomsterne bliver skabt af gamle hjulkapsler. Mere end 80 hjulkapsler er blevet malet af en håndfuld friske frivillige, og er nu blevet sat op flere steder i byen. Og i hele uge 34 er byens butikker også fyldt med blomstrende hjulkapsler i alle mulige flotte farver.

En konkurrence blandt børn om at male den smukkeste hjulkapsel har også fundet sted her i sommerferie, og her kan man ved et besøg på Cafe Rødhætte, stemme om hvilke hjulkapsel der er ens favorit.

En afvekslende program for hele ugen
I år bliver hele programmet husstandsomdelt, hvilket selvfølgelig har en omkostning, men heldigvis har Eventgruppen som består af frivillige fra flere foreninger i byen, været heldig at få økonomisk støtte fra et par virksomheder, hvilket gruppen er meget taknemmelige for. SHHB står også bag, men arbejdsgruppen tanke bag projektet er, at udgifterne skal minimeres, til gavn for store og små borgere i byen, så alle kan få en hyggelig uge på rigtig mange måder, og at det hele bliver lidt sjovere at bo i Stenlille. Butikkerne bakker op, og går med på spøgen, det ryster byen sammen på tværs og de mange små spirer vokser til gavn for alle borgerne i Stenlille.

Skiltning sjov i gaden 1

skiltning sjov i gaden 2.