stafet plakatStafet For Livet er et arrangement, der markerer den kamp, som mere end 230.000 danskere hver dag kæmper mod kræft. Rent praktisk stiller et hold ca. 10 – 15 personer, der skiftes til at have mindst et medlem på banen under hele stafetten. Om man vil gå, løbe eller køre i kørestol eller på løbehjul bestemmer man selv.

Stafetten er 11 år gammel og gennemføres i 47 byer. Sorø er med for første gang i 2015. I den lokale styregruppe sidder bl.a. Merete Leisted Busk.

Det sker den 26. – 27. september 2015 på Grønningen ved Sorø Hallen.

– Selve stafetten strækker sig over både nat og dag for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at have kræft. Det gælder ikke om at komme først men om at stå sammen og ikke mindst give håb til alle dem, der hver dag kæmper mod kræft. Samtidig er det jo også en god måde at være fysisk aktiv på sammen med familie, venner eller kolleger, siger Iram Saif, konsulent fra Kræftens Bekæmpelse.

Udover at samles om håbet og livet, samler holdene også penge ind til bekæmpelse af kræft ved at få andre til at støtte deres deltagelse i stafetten.

Hent plakat