Det er nu på tirsdag den 4. november kl. 19.30 en enestående koncertoplevelse venter i Sorø. En til lejligheden særlig sammensat international kvartet spiller musik af pianisten Horace Parlan – og den 83-årige mester kommer selv til stede. Det foregår på Kulturcafé Ludvig i Sorø. Der er endnu ledige billetter og reservation kan ske ved at følge dette link.

Horace Parlan
Horace Parlan

På scenen kommer fire af den aktuelle jazz’ bedste musikere: Fra Sverige tenorsaxofonisten Tomas Franck og fra USA trommeslageren Adam Nussbaum sammen med pianisten Thomas Clausen og bassisten Jimmi Roger Pedersen, begge fra Danmark. Med musikken vil de hylde Horace Parlan. Han har haft uvurderlig betydning for det danske jazzmiljø siden han for fyrre år siden slog sig ned her i landet. I dag er han på plejehjem i Korsør. Han spiller ikke selv mere, men har som en gestus udlånt sit fine flygel til Kulturcafé Ludvig i anledning af koncerten på tirsdag.

Horace Parlan er blevet 83 år og sidder i kørestol – men han kommer til koncerten og han har sit fine flygel med, som Thomas Clausen skal spille på.

Tirsdag 4. november kl. 19.30

Tomas Franck, tenorsax, Thomas Clausen, klaver, og Jimmi Roger Pedersen, bas, Adam Nussbaum, trommer.

KULTURCAFÉ LUDVIG, Ingemannsvej 5, 4180 Sorø