Tv-branding, turister og hul igennem til fartglade unge – det er hvad Sorø Kommune venter at få ud af en ny sponsoraftale kommunen har indgået med rallyteamet Team Suzuki Motorsport.

Sorø Kommune har indgået en sponsoraftale med rallyteamet Team Suzuki Motorsport. Som sponsor får Sorø Kommune eksponering på tv og ved rallybegivenheder hvor Team Suzuki Motorsport deltager.

”Jeg synes det er rigtigt spændende at vi nu kaster os ud i at brande os på denne måde. Det er flot at vi har et lokalt rallyteam som tilhører den absolutte elite, og det giver jo en god synlighed,” siger borgmester Ivan Hansen.

Lokalt talent
Tre af de fire kørere fra Team Suzuki Motorsport bor i Sorø Kommune, og holdets yngstemand, Jakob Madsen (18 år) fra Dianalund, vurderes som et stortalent.

”Jeg synes det er imponerende at vi har så gode kørere – og ikke mindst en helt ung kører fra Dianalund som spås en stor fremtid inden for rally. Det bliver spændende at følge holdet og støtte op om det,” siger borgmester Ivan Hansen.

Fartglæde og trafiksikkerhed
Som et led i sponsoraftalen er det også planen at gennemføre to lidt anderledes arrangementer med rally som omdrejningspunkt. Blandt mulighederne er et rallysprint (et kort rallyløb for elitekørere) og en trafiksikkerhedsevent for fartglade unge, som får mulighed for at give den gas på køreteknisk anlæg i selskab med en rallykører.

Fakta
Sorø Kommune støtter Team Suzuki Motorsport med op til 150.000 kroner fordelt over de næste to år.

Team Suzuki Motorsport består af:
Anders Lysen, Sorø (tidligere 3 x DM-titler)
Kenneth Madsen, Dianalund (tidligere 3 x DM-titler – fører stillingen i DRC 2013 pt.)
Jakob Madsen, Dianalund (først lige fyldt 18 år og derfor ingen titler. Vurderes som stortalent).
René Harms, Nykøbing F. (teamets rutinerede kører).

suzuki