Kulturcafé Ludvig
Ingemannsvej 5
4180 Sorø

Kulturcafé Ludvig på Facebook

Kulturcafé Ludvig er en forening, der er vært for en lang række, primært musikalske, arrangementer året rundt. Det er et nonprofit foretagende, som drives af frivillige borgere i Sorø.

Kulturcaféen har hjemme i den bevaringsværdige bygning opført i begyndelsen af 1900-tallet af den kendte lokale arkitekt F.C.C. Hansen.

Intime koncertoplevelser
Bag dørene til den gamle bygning gemmer der sig kulturelle oplevelser i en rar atmosfære. I perioden fra september til slutningen af april går anerkendte musikere såvel som lokale unge sangtalenter på scenen og giver koncert i intime omgivelser. Publikum sidder ved caféborde med plads til 4-5 personer, hvilket er med til at skabe en hyggelig og afslappet stemning. Der arrangeres også stående koncerter.

”Et helt fantastisk musiksted, federe intimkoncerter skal man lede længe efter. Frivillig arbejdskraft og samtidig SÅ professionelt… Det SKAL opleves!!” skriver en tilfreds besøgende på caféens Facebook-side.

Selskaber og kurser
Står du og mangler et selskabslokale? Det er muligt at leje caféen til private arrangementer. Med mulighed for leje af fadølsanlæg og køb af fadøl, vin og sodavand m.m. er du og dine gæster sikret en festlig aften.

Kulturcafé Ludvigs lokaler er udstyret med projektor, lærred samt internet, hvilket skaber de optimale rammer for afholdelse af møder og kurser for op til 70 personer. I samarbejde med caféens medarbejdere kan du få skræddersyet din virksomheds næste arrangement.

Danseundervisning
Kulturcafé Ludvig har også tradition for at tilbyde danseundervisning af den professionelle instruktører, f.eks. danseundervisning i streetdance for både børn og voksne samt pardans på alle niveauer: begyndere, letøvede og rutinerede.

Kom helt tæt på
Kulturcafé Ludvigs kulturelle arrangementer er åbne for alle musikelskere med tilbud om oplevelser i en intim atmosfære.

deres hjemmeside finder du en kalender over de mange sangtalenter, du året rundt kan opleve. Her kan du også tilmelde dig deres nyhedsbrev og modtage informationer om kommende arrangementer.

Billetter kan købes på billetnet.dk eller Sorø Bykontor, Storgade 7, mod gebyr. Det er også muligt at købe billetter i indgangen, så længe koncerten ikke er udsolgt.

Lokalerne er handicapvenlige, og hvis du kommer i god tid, står personalet klar til at hjælpe dig ind.

sølvpartner