Krebshuset
Ringstedvej 87
4180 Sorø
Tlf. 57 82 01 81
Mobil 20 87 08 96

Følg på Facebook.

Åbningstider i restauranten
Mandag – fredag kl. 16.30-21.00 (gælder også take-away)
Lørdag kl. 10.00-21.00 (take-away fra kl. 16.30)
Søndag lukket (dog ikke for selskaber)

Landevejskro med idyllisk beliggenhed
På en idyllisk beliggenhed lige uden for Sorø finder du den klassiske landevejskro Krebshuset. De naturskønne omgivelser og de historiske bygninger danner en smuk ramme for en fødselsdagsfest, et weekendophold eller måske bare en sviptur forbi til en omgang biksemad. Hver onsdag serveres stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder.

Krebshusets historie går tilbage til starten af 1700-tallet, hvor det var kendt som det eneste hæderlige overnatningssted mellem København og Korsør. Mens det oprindelige Krebshus lå syd for landevejen, blev den nuværende karakteristiske gule krobygning opført nord for landevejen i 1924.

Klassiske kroretter
På en landevejskro hører sig naturligvis klassiske kroretter til, og på Krebshusets menukort finder du da også både tarteletter med høns i asparges, biksemad, pariserbøf, hakkebøf og wienerschnitzel. Retterne fås også som take-away.

Udover de klassiske retter kan du dog også vælge mellem lækre fiskeretter og et udvalg af forskellige bøffer. Prøv fx kroens Coloradosteak af det bedste amerikanske kødkvæg, serveret sammen med fri salatbar, dagens friske grøntsager og valgfri sauce. Krebshuset har selvfølgelig også særlige retter til børnene.

Til en hyggestund med kæreste, familie eller venner kan Krebshusets overdådige brunchbuffet anbefales. Den serveres hver lørdag fra kl. 10 til 13 eller efter aftale.

Bestil bord eller take-away på tlf. 57 82 01 81.

En velfortjent pause fra hverdagen
Har I brug for en pause fra hverdagen, så forkæl jer selv med et weekendophold på Krebshuset. Her vil I blive budt velkommen med eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage, mens I om aftenen kan nyde en tre-retters menu, der vil blive sammensat efter årstidernes råvarer, og afrundes med kaffe og noget sødt. Om morgen vil I blive mødt af en lækker morgenbuffet.

Krebshusets placering nær skove og søer, giver mulighed for nogle skønne gåture i smukke omgivelser. Ønsker I at blive kulturelt beriget, kan en tur på Sorø Kunstmuseum eller Sorø Klosterkirke anbefales.

Til golfentusiaster tilbyder Krebshuset et særligt golfophold, der inkluderer Greenfee til Sorø Golfklub, som kun ligger 6 km væk. Krebshuset tilbyder også forlængede weekendophold og miniferier.

Hold din fest på Krebshuset
Krebshuset har plads til op til 100 gæster i kroens historiske lokaler og har stor erfaring med at afholde både større og mindre selskaber.

Du kan vælge imellem flere forskellige buffeter og festmenuer – og Krebshuset står altid klar til at hjælpe dig med at skabe de bedst mulige rammer for din fest.

Kontakt Krebshuset på tlf. 57 82 01 81 for at høre, hvordan de kan hjælpe dig.


sølvpartner