Krebshuset
Ringstedvej 87
4180 Sorø
Tlf. 57 82 01 81

Følg Krebshuset på Facebook.

Åbningstider Reception, Butik & Bar:
Man-Fre 06:30-22:00
Lør & Søn 08:00-22:00

Restaurantens åbningstider:
Ons, Tor & Søn: 17:30-20:30
Fre-Lør: 17:30-21:00
Man & Tir: Lukket (Stadig åben for fester og arrangementer)

Landevejskro med idyllisk beliggenhed
På en idyllisk beliggenhed lige uden for Sorø finder du den klassiske landevejskro Krebshuset. De naturskønne omgivelser og de historiske bygninger danner en smuk ramme for en fødselsdagsfest, et weekendophold eller måske bare en sviptur forbi til en omgang biksemad. Hver onsdag serveres stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.

Krebshusets historie går tilbage til starten af 1700-tallet, hvor det var kendt som det eneste hæderlige overnatningssted mellem København og Korsør. Mens det oprindelige Krebshus lå syd for landevejen, blev den nuværende karakteristiske gule krobygning opført nord for landevejen i 1924.

I 2018 overtog virksomheden Kelz0r.dk Krebshuset, og fortsatte krodriften, mens de tilføjede et pust af deres hyggelige nørdede verden. Man er velkommen til at sætte sig i den hjemlige bar, og spille et brætspil mens man venter på maden, eller kigge forbi en dag med arrangementer fyldt med masser af aktivitet fra børn, unge og voksne.

Klassiske kroretter
På en landevejskro hører sig naturligvis klassiske kroretter til, og på Krebshusets menukort finder du da også både tarteletter, rejecocktail, æblekage, herregårdsbøf, og en schnitzel der kan fås i to størrelser, stor og større. De fleste retter fås også som take-away.

Udover de klassiske retter tilbyder krebshuset lækre fiske- og oksekødsretter, og som noget helt nyt tilbyder Krebshuset nogle thailandske retter. Krebshuset har selvfølgelig også særlige retter til børnene.

Til en hyggestund med familie eller venner kan Krebshusets overdådige brunchbuffet anbefales. Den serveres efter aftale ved 12 couverter

Bestil bord eller take-away på tlf. 57 82 01 81.

En velfortjent pause fra hverdagen
Har I brug for en pause fra hverdagen, så forkæl jer selv med et weekendophold på Krebshuset. Her vil I blive budt velkommen med eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage, mens I om aftenen kan nyde en tre-retters menu, der vil blive sammensat efter årstidernes råvarer, og afrundes med kaffe og noget sødt. Om morgen vil I blive mødt af en lækker morgenbuffet.

Krebshusets placering nær skove og søer giver mulighed for nogle skønne gåture i smukke omgivelser. Ønsker I at blive kulturelt beriget, kan en tur på Sorø Kunstmuseum eller Sorø Klosterkirke anbefales.

Hold din fest på Krebshuset
Krebshuset har plads til op til 100 gæster fordelt i kroens historiske lokaler og har erfaring med at afholde både større og mindre selskaber.

Du kan vælge imellem flere forskellige buffeter og festmenuer – og Krebshuset står altid klar til at hjælpe dig med at skabe de bedst mulige rammer for din fest.

Kontakt Krebshuset på tlf. 57 82 01 81 for at høre, hvordan de kan hjælpe dig


sølvpartner

Del på sociale medier