Hos Olsen
Torvet 10
4180 Sorø
Tlf. 61 14 13 37

Følg Hos Olsen på Facebook 

Åbningstider
Tirsdag-søndag 11.30-19.30

Pølsevogn og grill-sted
Midt på Torvet i Sorø, få meter fra statuen af Frederik VII, finder du det hyggelige spisested Hos Olsen. Her kan du få klassikere som hjemmelavede parisertoast, franske hotdogs og flere slags burgers.

Hos Olsen har de alt det en klassisk dansk pølsevogn tilbyder – røde, ristede, svøbte, frankfurtere, knækpølser, ostepølser, medister mv. Som tilbehør er der det hele; ristede løg, rå løg, hjemmelavet syltede agurker, sennep og ketchup osv.

Specielle retter
”Men vi har også mere specielle hotdogs, og andre varer som kunderne ikke har set andre steder, eksempelvis vores Ribbenshottere i durumbrød,” siger indehaver Sanne Strand Olsen.

Sanne overtog grillen i april 2019 og kunne således fejre sin 1 års fødselsdag under coronanedlukningen. Trods tidernes ugunst blev der leveret mange af favoritterne via bagdøren – og ribbens-hottere med sprøde svær gik som varmt brød.

Sanne og hendes personale er dybt taknemmelig for den store opbakning, Hos Olsen har fået fra starten, også da Sorøs erhvervsdrivende led under covid-restriktionerne. Der har været overskud til både at forenkle og forny menukortet til glæde for både nytilflyttere og stamkunder.

Hygge hele året
Når vejret tillader, nydes maden udendørs, under lune tæpper og pavilloner, som på kølige sommerdage giver beskyttelse mod vind og vejr.

Om sommeren tager Hos Olsen aktivt del i at arrangere musikalsk underholdning på Torvet, og året rundt er spisestedet en integreret del af arrangementerne i bymidten, fra juletræstændingen til halloween.

Mange borgere og turister gør et ophold Hos Olsen, når de er på shopping eller sightseeing i Sorø, for at få en kop kaffe, en øl – sodavand eller is.

”Vi gør meget ud af at tale med de mange turister, som besøger byen hele året rundt, så Sorø bliver sat på landkortet,” fortæller Sanne Strand Olsen.

Hos Olsen er i det hele taget en institution i midtbyen. Det er her man mødes, og kan få en sludder for en sladder og lidt hygge kunder imellem. De er her man kan få en rød med brød med sit barnebarn eller bestille sandwich til kundemødet. Hos Olsen tilbyder også friskstegt fiskefilet, lun ribbensteg i skiver eller en lun hjemmelavet ”delle” til den gode søndagsfrokost. 

 

sølvpartner