Café InTro 
Absalonsgade 9
4180 Sorø
57 80 48 00
post@cafeintro.com

Følg Café InTro på Facebook 

Guldmærket café
I december 2017 kunne Café InTro fejre sin femårs fødselsdag med gratis kaffe, morgensang og musikalsk underholdning fra Holbergs tid. Den lille hyggelige café på hjørnet af Absalonsgade og Vedelsgade udmærker sig ved at have erhvervet det økologiske guldmærke, og bag hæderen ligger et stort og vedholdende arbejde med at finde frem til økologiske leverandører med den rigtige kvalitet og pris.

Menuen ændrer sig efter årstiden med suppe, tærte, smørrebrød, is, brød og kager. Du kan vælge mellem flere friskbryggede kaffer fra baristamaskinen eller most uden tilsætningsstoffer.

Folkekirken i gadeniveau
Cafeen drives af Folkekirken i Sorø og Ringsted Provsti og derfor kan den også karakteriseres som et værested. Udover noget godt at spise og drikke, er her adskillige tilbud, ikke mindst muligheden for at tale med en folkekirkepræst. Der er morgensang på hverdage kl. 10. Du kan tage dit sy eller strikketøj med, og der er mulighed for at få hjælp til at reparere tøj.

Cafeen har wi-fi og en datastue, hvor man kan få hjælp til at bruge sin mobiltelefon eller bærbare computer. Der er rift om rådgivningen, så det er en god idé at bestille tid.

Alle er velkomne
Café InTros frivillige er stolte over deres guldspisemærke, men også over at drive et sted, hvor der er plads til både stamgæster, og alle dem der kommer ind fra gaden for at nyde mad og drikke af høj kvalitet, i en café der følger med tiden.

En anden af tidens tendenser er genbrug, og Café InTro arrangerer loppemarked i forbindelse med Sorø Handel og Services fællesaktiviteter i bymidten. Under pavillonerne kan du finde bl.a. nips, bøger og cd’er.

Café InTro drives af frivillige, som er taknemmelige for både små og store bidrag. Donationer modtages kontant i cafeen eller via mobile pay. 


sølvpartner