René de la Cruz og Tonie Bjørneskov fra Kongskilde Friluftsgaard, Gitte Torp fra Hørhavegård, Chokoman Jørgen Gornitzka, Mette Herget og Anne Grete Rasmussen (Fru Grøn) er initiativtagere til det årligt tilbagevendende fødevarefænomen Spis Sorø. Fra forår til efterår er der atter programlagt en serie aktiviteter med udgangspunkt i de lokale råvarer:

Mandag den 7. april kl. 17 – 21 Friskt Grønt fra Naturen v. Naturvejleder Tonie Bjørneskov på Kongskilde Friluftsgård. 

Lørdag den 26. april kl. 15 – ca. 19 Kvæg og geder i Sorø, cykeltur med madkurv v. Michael Torp, formand for Kodriverlauget i Sorø.

Mandag den 28. april kl 17 – 21 SPIS lokalt og SMAG en Sorøburger v. Michael Torp, Sejers Konditori, FruGrøn.dk på Sorø Husholdningsskole.

Mandag den 26. maj kl. 17 – 21 Grillet rådyr og haveforedrag ved FruGrøn.

Mandag den 18. juni kl. 17 – 21 Ø-Kyllinger og VILDT mange hyldeblomster v. Gitte Torp/Landboturisme på Hørhavegård.

Lørdag den 26. juli kl. 13 – 17 Bær og sundhed i sommerferien v. Gitte Torp/Landboturisme, på Hørhavegård.

Mandag den 4. august kl. 17-21 Haveapoteket v. Cand. Pharm. Mette Herget/ Haveapoteket på Ellepindevej 1.

Mandag den 1. september kl. 17 – 21 Naturchokolade v. Jørgen Gornitzka/ Chokoman på Kongskilde Friluftsgård.

Mandag den 6. oktober 16 til ca. 21 Fisk fra Tuel Sø – tilberedt over bål v. René de la Cruz/Kongskilde Friluftsgård på bålplads.

Læs mere her.

tapas