Når Stenlilles sjov i gaden uge 34 byder ind til “Det lange morgenbord” gennem den aflukkede Hovedgade kl. 8.00 lørdag morgen, står Sparekassen i Sorø og Dianalund tidligt op, så de er parate til at rulle ærmerne op og servere for så mange som muligt.

Her ses fra højre Filialdirektør Vivi Korup fra Sparekassen Sjælland i Sorø sammen med tovholderen fra Stenlille Lotte Krogh.
Her ses fra højre filialdirektør Vivi Korup fra Sparekassen Sjælland i Sorø sammen med tovholderen fra Stenlille Lotte Krogh.

“Vi vil gerne ud og lære lokalområderne at kende, og derfor har vi valgt at bakke de mange frivillige ildsjæle op i Stenlille til deres store projekt Sjov i gaden”, fortæller filialdirektør Vivi Korup fra Sparekassen Sjælland. Udover gratis arbejdskraft har Sparekassen Sjælland sammen med SuperBrugsen, Fakta  og kommende Rema1000 i Stenlille sponsoreret morgenbordet, hvilket eventgruppen “Sjov i gaden” er dybt taknemmelig for.

Stenlille, Handel, Håndværker- og Borgerforening står bag gruppen i sidste ende. Men selve eventgruppen arbejder selvstændigt og består af en blandet skare af frivillige ildsjæle og flere forskellige af byens foreninger, samt byens altid meget veloplagte skole. “Målet for ugen er, at skabe en masse spændende oplevelser, hvor det meste gerne skulle være gratis for borgerne, derfor er eventgruppen glade for den store opbakning fra så mange mennesker og ikke mindst sponsorat fra flere som støtter os”, siger Lotte Krogh.