Kom og hør om energibesparelserne i Chris Jensen og få inspiration til, hvordan din virksomhed kan reducere omkostningerne til energien til gavn for bundlinje, konkurrenceevne og indeklima.

Det sker den 7. april 2015 kl. 08:15 – 09:45 hos Chris Jensen A/S, Stenmaglevej 20, 4295 Stenlille.

Smedevirksomheden Chris Jensen i Stenlille fik i 2013 lavet en omfattende energigennemgang af virksomheden. Efterfølgende er virksomheden gået videre med at implementere nogle af tiltagene, og har bl.a. lavet en større udskiftning til LED-belysning, lavet eftersyn af trykluft samt set på muligheden for at skifte til luft-til-luft varmepumper.

Esben Sørensen fra Chris Jensen uddyber: “Vi foretrækker selvfølgelig de besparelsesforslag, der har kortest mulig tilbagebetalingstid – dvs. cirka to år. Men vi gennemfører faktisk flere projekter med tilbagebetalingstider på omkring 4,5 år. Fordi der trods alt er så mange penge at spare, og fordi forbedringerne også har andre gavnlige effekter som for eksempel et bedre arbejdsmiljø”.

På mødet får du
· Inspiration til arbejdet med energibesparelser i din virksomhed
· Tilbud om energiscreening fra lokale energivejledere
· Netværk og erfaringsudveksling med omkringliggende virksomheder og energirådgivere

Bag temamødet står Sorø Kommune i samarbejde med Energiklyngecenter Sjælland. Mødet er en del af Sorø og nabokommuners indsats for at fremme energibesparelser og erhvervskontakt i kommunerne.

Plan for dagen
Kl. 8:15 Velkomst og introduktion ved Peter Dorff Hansen
Kl. 8:30 Rundtur og fremvisning af energibesparelser i Chris Jensen
Kl. 9:00 Afklarende spørgsmål og debat
Kl. 9:15 Afrunding & netværk samt aftaler om energitjek

Tilmelding hos pedh@soroe.dk med angivelse af kontaktoplysninger, virksomhed og branche senest den 26. marts.

Download invitation