Straks efter at have overstået den flot besatte Sorø Regatta drog makkerparret Lillelund/Secher til EM for her at prøve kræfter med hold fra Europa.

lillelundSorø Roklubs dygtige roer Jakob Lillelund med makkeren Bastian Secher fra Roskilde stillede op i dobbelt sculler ved EM i Trakai for Juniorer.

I et felt på 18 hold skulle kampen stå. I de indledende løb går de 2 første videre til semifinalen uden at skulle en tur i opsamlingsheatet. Parret tog turen ned over banen med kontrol og satte sig på en sikker 2. plads.

I semifinalen var det en kopi af det indledende løb, en 2. plads og vejen til A-finalen var sikret.

I A-finalen var spændingen stor ned over banen. Undervejs var det både en 2. og en 3. plads for at glide over målstregen på den altid kedelige 4. plads, kun 1,4 sek. fra bronzen.

At blive nummer fire ved Europamesterskaberne, er en kraftpræstation i sig selv, og lover godt for fremtiden. Det bliver spændende for Jakob og Bastian, der nu også er udtaget til at stille op for Danmark til U 19 VM i Rotterdam den 21.- 28. august. Vi er alle spændte på at følge den videre udvikling.