For 4. år i træk drager Sorø Erhverv på Karrieredagene for at skabe kontakt til nyuddannede og næsten-kandidater i Odense og København og fortælle om jobmulighederne i det sjællandske. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse:

Studerende flokkes for at høre om fremtidens karrieremuligheder på sidste års karrieredage. Fotograf: Niels-Henrik Glisbjerg.
Studerende flokkes for at høre om fremtidens karrieremuligheder på tidligere års karrieredage. Foto: Niels-Henrik Glisbjerg.

Sidste år lagde over 350 studerende vejen forbi Sorø Erhvervs stand, og en lang række lokale virksomheder er efterfølgende blevet kontaktet af unge, som var blevet opmærksomme på virksomheden gennem Sorø Erhvervs fremstød.

I år har to lokale virksomheder valgt at gå skridtet videre og selv tage med på messen. Ingeniørvirksomheden Dines Jørgensen og Højvang Miljølaboratorium.

Søren Andreasen fra Højvang Miljølaboratorium siger:
– Vi vil gerne gøre opmærksom på, hvem vi er, og her er Karrieredagene en god mulighed for at nå ud til en masse studerende. For os handler det både om at tiltrække arbejdskraft udefra og om at komme i kontakt med studerende, som måske kunne være interesserede i at lave et projekt eller skrive deres ph.d. hos os.

Fakta
Karrieredagene løber af stablen den 8.-11. marts.
Sorø Erhverv deltager i Odense den 10. marts og i København den 11. marts.
Sidste år deltog ca. 8.000 studerende på Karrieredagene.
Dines Jørgensen og Højvang Miljølaboratorium deltager i år på Sorø Erhvervs stand.
16 virksomheder fra Sorø er med i Sorø Erhvervs katalog over jobmuligheder.