For præcis et år siden nåede de statslige coronarestriktioner et niveau, hvor ikke en eneste af den nystartede Sorø Jazzklubs lovede aktiviteter var tilladte. Trods otte måneders hårdt arbejde måtte klubben indstille alle medlemsaktiviteter på ubestemt tid. Men selve rammerne for klubbens virksomhed, organisation, økonomi, anerkendelse og medlemstilgang lod sig ikke stoppe, og nu inviterer de med glæde til en ny sæson med en nypudset, solid og vellykket foreningsstruktur og helt klar til at indfri de løfter, der lå bag oprettelsen.

De byder nu velkommen til en spændende sæson med nært samvær i og med alle sider af jazzen. Dels ved fire store helaftensarrangementer omkring fire af jazzens mest berømte perioder. Båret af udefra kommende og fremragende gæster og afvekslende med fire mindre arrangementer i klubbens helt eget, lokale regi. Ikke som koncert-virksomhed, men alle uden scenekant med en høj grad af socialisering og samvær, spisning og dans i forløbet, og alle under den fælles paraply “IND i jazzen!”.

Fredag den 19. november 2021 kl. 19 indleder Sorø Jazzklub med LIVING THE BLUES med Kenn Lending og Band. Aftenen afholdes i NATUR-BØRNEHUSET, Veddevej 19, 4190 Munke Bjergby, der passer perfekt til denne arrangementstype. Med lidt mere afstand til byen, men det har nu aldrig holdt ægte jazzentusiaster væk fra selv langt fjernere spillesteder i kommunen, når noget virkelig – som her – er værd at høre og meget tyder denne gang på et tilløbsstykke.

Entré prisen er kr. 150,- for medlemmer og kr. 250,- for ikke medlemmer, der derefter indtræder som medlemmer uden yderligere betaling. Men kun denne gang! Billetter købes på overførsel til klubbens bank 9570-13088586 (angiv navn) eller på mobilepay 9617VP (angiv din emailadresse).

Aftenens forløb kan ses på https://fb.me/e/1Waw6aEj0. Ved forudbetaling sikrer man sig samtidig nødvendig bordbestilling til Kenns vidt berømte bluesgryde der indgår i billetprisen. Drikkevarer kan ikke medtages, men tilkøbes på stedet..

Den 12. december er datoen for det første mere lokale klubmøde. Forvent start ved 16-tiden og juletema. Medbring din yndlingsjazzplade og deltag i jazz-bingo, hvor klubben udtrækker og lytter til de medbragte skiver og får fortællingen om hvorfor netop den LP/CD er verdens bedste eller din pt. foretrukne.

Januar 2022 afholdes generalforsamling, hvor der vil være mulighed for at opstille til bestyrelse eller udvalg. Bestyrelsen består nu af formand Ancher Grøn og kasserer Rikke Haugaard, associeret med Anita Andersen og Casper Hernandez Cordes (alle Sorø) og ses gerne yderligere udvidet. Henvend dig gerne allerede nu, hvis interesseret. Klubben søger også frivillige hjælpere til vores arrangementer: Skriv til Rikke på skovgrisen@gmail.com.

På Sorø Jazzklubs Facebookside kan du læse hvordan du bliver medlem: https://www.facebook.com/soroejazzklub

Vigtigt! Vi passer på hinanden og enhver deltagelse i Sorø Jazzklubs arrangementer kræver gyldigt Corona-pas.

Foto: Sorø Jazzklub