Der bliver måske kamp til stregen, men i øjeblikket fører Sorø Fri Fagskole klart foran elever på Sorø Akademi, når det gælder om at stille frivillige til Røde Kors’ Landsindsamling søndag 3. oktober, meddeler Røde Kors Sorø.

Den fri fagskole, der antalsmæssigt er en lilleput i forhold til akademiet, har foreløbig tilmeldt 35 indsamlere, mens akademiet har tilmeldt 23.

Elever på Sorø Akademi tegnede sig for den største gruppe indsamlere sidste år, men i år er det gået lidt trægere. Der er dog endnu tre uger til at indhente det tabte.

I Røde Kors Sorø ser vi i det hele gerne flere indsamlere. Vi er lidt bagud i forhold til tidligere år.

Det er ikke kun akademieleverne, der er bagud. Både forældre- og bedsteforældregenerationen er også bagud i forhold til tidligere, selv om det blot handler om at bruge fire timer af en søndag på at samle ind til Røde Kors og dermed til mennesker herhjemme og i udlandet med behov for hjælp. Ustandseligt dukker nye behov op. Vi kan blot nævne Afghanistan som det seneste eksempel.

Vil du være med så kontakt Niels Mortensen, formand for Røde Kors Sorø, tlf.3059 6888 – eller mail: Niels@skyt-mortensen.dk
Man må gerne gå to og to sammen. Man taler så godt på en fodtur.

Foto: ABW