PRESSEMEDDELELSE: Vi har hørt det før; vi er for tykke, vi bevæger os for lidt, ryger for meget osv. Kommunekampen er en dyst med 12 kommuner, der kæmper om titlen som den sundeste kommune i regionen.

Sorø Saints vil sætte gang i motionen som et led i Kommunekampen. Kom og vær med på det største hold ’nogensinde’. 

Alle kan være med – der er ingen begrænsning. Børn, unge, voksne, ældre – alle kan deltage – virksomheder, institutioner, borgere, børnehaver, skoler, plejehjem osv. Dyst mod din nabo, din genbo, din kollega, din klassekammerat, din ven eller fjende. Det er sjovere, når vi er sammen.

Hvad tæller med? Alt tæller – du/I kan både gå, løbe, cykle, zumba eller noget helt femte. Du/I skal motionere 30 min hver dag i løbet af kampagnen. De 30 min svarer til 10.000 skridt om dagen. Laver du noget, som ikke kan tælles på en skridttæller (f.eks. svømning), kan du omregne det på hjemmesiden.

Dine/jeres daglige skridt skal tastes på www.taelskridt.dk

Tæl skridt kampagnen afvikles i uge 38, 39 og 40 fra den 16. september til den 6. oktober 2013.

Send din/jeres tilmelding senest den 16. september, med angivelse af navn, e-mail og mobil-nummer til soroesaints@gmail.com og følg bl.a. kampagnen på Facebook, DR P4 Sjælland og TV2 Øst.

Deltagergebyr er pr. person 80 kr., som overføres til Sparekassen Sjælland reg. nr. 0541 konto 189566. Stillingen i ”Tæl skridt” gøres op for hver uge, hvor der vil være ugentlige lodtrækningspræmier blandt alle deltagere og der vil være en fælles afslutning på kampagnen.

Udover deltagergebyr skal der bruges en skridttæller. Skridttæller kan købes hos Sportsmaster i Sorø.

Tæl-skridt-kampagnen vil blive fulgt af TV2 Øst og DR P4 Sjælland.

Sorø Saints
Sorø Saints