Postgaarden SorøHotel Postgaarden fik 1. marts 2016 nye forpagtere, som har den klare målsætning at være med til at skabe aktiviteter i Sorø midtby. Der er plads til en masse muligheder, og huset har mere end 300 års historie at byde på. “Hotel Postgaarden har i mange år, for mange år siden, dannet rammen for musikaktiviteter, koncerter og ægte ‘bal på kroen’-stemning, og det er det niveau, vi vil op på igen”, oplyser Hotel Postgaardens direktør, René de la Cruz.

Sorø Pop Club er igangsat med Kongesalen på Hotel Postgaarden som omdrejningspunktet for masser af musik og gode oplevelser. Det første arrangement var et pigtråds-arrangement i samarbejde med Jørgen Billing fra Ringsted. “Jeg har valgt samarbejdet med Hotel Postgaarden, da rammerne er til stede og konceptet har været tiltænkt i mange år”, oplyser Jørgen Billing.

Den 25. november er overskriften Sinatra. Ancher Grøn synger ”fly me to the moon” og andre af Frank Sinatras største hits. Samarbejdet med Ancher Grøn er kommet på benene ved hjælp af Sorø Jazz festival-arrangøren Allan Aistrup.

Ancher Grøn

Ancher Grøn får selskab af guitaristen Bjarne Roupè og bassisten Roger Pedersen, og desuden medvirker den farverige sangerinde Ana Pompeia fra Brasilien, samt på klaver Thomas Wied og på trommer Bjarke Christoffersen. Der vil blive sunget og spillet højdepunkter fra Sinatras velkendte repertoire samt en afdeling bossa nova numre- og alle tiders største popsucces, Franske Charles Trenets ”La Mer” fra 1946, som har solgt 70 millioner plader i 400 forskellige versioner.

Arrangementet den 25. november starter kl. 18.00 med spisning. Postgaarden serverer:

Forret: Varmrøget laks anrettet på frisee salat med hjemmesyltede gule beder, grøn asparges samt dressing.

Hovedret: Langtidsbraiseret svinemørbrad med Pom Anna kartoffel, smørstegte grøntsager og forskellige tilbehør, samt sauce.

Kl. ca. 19.30 fylder musikken den store flotte Kongesal og en fest kan begynde til de bedste toner.

Se mere på www.sorøpopclub.dk eller www.hotelpostgaarden.dk