Sorø Kommune skruer op for blusset under den strategiske indsats for at tiltrække nye borgere og virksomheder til kommunen. To nye ansigter skal være med til at styrke erhvervsudvikling og bosætning i hele Sorø Kommune.

Klyngerne kommer
Peter Fjerring er ny erhvervskonsulent og skal sætte fut i etableringen af to erhvervsklynger – en ”sundhedsklynge” og en ”grøn klynge” som dels skal styrke de eksisterende virksomheder på de to områder, dels skal gøre kommunen et attraktivt valg for virksomheder inden for de pågældende felter.

Peter Fjerring kommer fra et job som udviklingskonsulent i KL (Kommunernes Landsforening) hvor han har arbejdet med blandt andet internationale aktiviteter og fundraising. Han er 42 år og bor på Frederiksberg.

Guldet skal findes og fortælles
Sorø Kommune skruer op for charmen over for potentielle tilflyttere og ansætter Mette Kaae som ny bosætningskonsulent.

Markedsføringen af Sorø Kommunes herligheder er i centrum af opgaven – for det handler om at gøre området kendt hos de mange mennesker som ønsker at bosætte sig i trygge og naturskønne omgivelser og som samtidig vil have gode forbindelser til både København, Odense og resten af Sjælland.

Mette er 44 år og bor i Sorø med sin mand og sine tre døtre. Mette har valgt at drosle ned for aktiviteterne i sit eget kommunikationsfirma i de to år projektstillingen varer.

Mette Kaae