Lørdag den 30. november dannede Sorø Hallen rammen om det første klubmesterskab i Sorø Taekwon-Do Klub. Danish Cup var titlen, da tanken er at stævnet de næste år vil voksne støt, så flere og flere klubber vil blive inviteret til Sorø hvert år i november.

Dette år var det elever fra Sorø og Gilleleje, som dystede mod hinanden.

Udøvere i alderen fra 8-22 år kæmpede indbyrdes i de to kategorier mønster og kamp. I mønster møder to udøvere hinanden og fremviser en serie af teknikker. Udøveren med den stærkeste og mest korrekte teknik vinder.

I kamp står to kæmpere overfor hinanden og skal med slag og spark score point mod hinanden. ITF Taekwon-Do er en semikontakt-sport, så kæmperne skal udføre alle deres teknikker med maksimal kraft, men stoppe dem kontrolleret, så de kun markerer på modstanderen. Fire dommere vurderer og giver point i forhold til teknik og målområdet. En centerdommer styrer kampen og giver advarsler, hvis kæmperne anvender for hårde teknikker eller rammer ulovlige områder. Kæmpere under 15 år anvender veste udover standard beskyttelsen som er hjelm, handsker og fodbeskyttere

Der blev kæmpet engageret af alle udøverne. Nogle havde kæmpet før i blandt andet Sverige; mens andre her oplevede deres første stævne. Alle fik gode erfaringer og der var både glæde og skuffelser ved sejre og nederlag.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????