Den 22.-24. september åbner den soranske ambassade i Herning. Sorø Erhverv er med på Danmarks største industrimesse, HI-messen. Tiltaget vinder genklang hos de lokale virksomheder.

Bliv set, mød andre virksomheder, og boost dit netværk. Det er tilbuddet til virksomheder i Sorø Kommune, når Sorø Erhverv drager på industrimesse i Herning til september.

Det er tredje gang, Sorø Erhverv deltager på HI-messen. I år har de lokale virksomheder mulighed for at komme med – et tilbud som flere virksomheder allerede har takket ja til.

– Jeg har booket en tredobbelt stand, og den er næsten fyldt op, siger Sorø Kommunes erhvervschef, Niels-Henrik Glisbjerg, som glæder sig til at skabe synlighed og opmærksomhed omkring Sorø Kommunes erhvervsliv på messen.

– Vi har et lokalt erhvervsliv i vækst og i udvikling. Og vi har alletiders beliggenhed, hvis man som jysk virksomhed skulle gå med overvejelser om at bevæge sig ind på det østdanske marked. Det er de to gode historier, vi rejser til Herning med, siger han.

En af de erhvervsfolk, som er klar til at pakke rullekufferten og drage til Herning, er Preben From Hansen fra Varig Teknik.

– HI-messen er et relevant sted for os at være. Jeg regner med at få kontakt til nye kunder inden for industrien.

Preben From Hansen kan sagtens se pointen i at deltage på en fælles stand sammen med andre virksomheder fra Sorø-området.

– Der er god synergi i at deltage i samlet flok. På den måde får vi mere synlighed og opmærksomhed end vi kan få enkeltvis, siger han.

En af Varigs løsninger
En af Varigs løsninger