Mangler du inspiration til aktiviteter for dine børn eller børnebørn i sommerferien? Så er det en idé at tage forbi Birkegårdens Haver, hvor der er 11 børnedage fordelt fra uge 27 til 31.

For hele familien

I Birkegårdens Haver har vi masser af plads til både familier og haveelskere. Her er der mulighed for at nyde de skønne haver og hilse på alle de søde dyr. Og så er der Børnedagene, hvor vi har en hel masse ekstra for børn og familier, fortæller indehaveren Merry.

Ekstra sjov i sommerferien

Birkegården har 10 Børnedage i juli måned. Det er onsdag og torsdag den 6. og 7. samt den 12.-14., 19.-21. og den 27. og 28. juli, som står i familiernes tegn. Her er et udvalg af Børnedagenes mest populære aktiviteter, som er familieskattejagt, bueskydning, perlefiskeri, ATV-kørsel, ansigtsmaling, fiskefodring, riste skumfiduser og æselridning. Æselridning skal det lige siges, at Birkegården har alle dage i sommerferien. Nogle af aktiviteterne er med præmier til den søde tand. De fleste aktiviteter er gratis, når indgangen er betalt. Der opkræves dog et mindre beløb for æselridning, ansigtsmaling, ATV-kørsel og riste skumfiduser. Birkegården har også fået mange nye dyrebørn.

Børnekunstnerdag i august

Hvis din ferie med ungerne sniger sig ind i august, har vi, i tillæg til Børnedagene, en Børnekunstnerdag onsdag den 3. august. Her vil der, traditionen tro, være kreativ workshop med Mogens Kræmer. Mogens er vores lokale keramiker, og han vil indvie børnene i lerets forunderlige verden, hvor skovtrolde bare venter på at dukke op. Børnene kan også være med til at male årets kæmpemaleri, som skal hænge i vores indendørslegeplads, Tumlegården. Og på Børnekunstnerdagen vil der også være alle de aktiviteter, som vi har på Børnedagene, afslutter Merry.

Du kan finde hele programmet og alle detaljer for Børnedagene på Birkegårdens hjemmeside: www.birkegaarden.dk under Events.

Pressefoto