Igen i år husede Sorø-hallerne Taekwon-Do kæmpere fra hele skandinavien, hvor tre venskabsklubber med Sorø Taekwon-Do Klub i spidsen arrangerede sommerlejr for tredje år i træk.

taeMere end 100 børn og unge satte hinanden i stævne med forskellige aktiviteter i hallerne. Alle Taekwon-Do’s discipliner blev berørt, således at alle deltagere fik gennemgået teknikker, selvforsvar og kamp. Der blev svedt, grinet og krammet når nye venskaber blev skabt under de mange træninger og gamle venner nød atter hinandens selskab på tværs af landegrænserne.

Vejret var fantastisk og udover muligheden for at træne udendørs blev et også til en tur til Skjolden, hvor de unge kunne boltre sig og nyde lidt afslapning.

Lørdag formiddag var 20 ITF KIDS elever i alderen 6-8 år gæster på lejren og havde deres egen workshop, som afsluttedes med deres sommergraduering med lejrens øvrige deltagere som tilskuere. Der blev klappet og piftet og anderkendt og efter en vellykket graduerings dannede alle deltagere en lang tunnel, hvor KIDS eleverne blev hædret med hundredvis af “High Five”.

tae4Lørdag aften var der national sortbæltegraduering, hvor to af Sorø Klubbens egne sortbælter bestod gradueringen til 2. dan. Det var intenst med teknik, kamp, selforsvar og gennembrydninger.

Lejren i år var ganske særlig da en af hovedinstruktørerne var Master Peter Logozar netop i år havde bestået sin egen graduering til 7. dan og dermed titlen som Mester. Det var en stor ære for alle fremmødte at en Mester forestod undervisningen.

“Vi glæder os allerede til næste år, hvor der igen vil være skandinavisk sommerlejr i Sorø”, fortæller Thomas Kortegaard Brandt.

tae3 tae2