Søndag var der igen stor aktivitet på BMX banen i Fægangen. Alle klubbens kørere og forældre var inviteret til en omgang Sommer race og socialt samvær.

”Siden vinterpausen har vi oplevet en kæmpe tilgang af nye medlemmer, der gerne vil prøve kræfter med BMX sporten. Derfor blev vi enige i bestyrelsen om at lave en dag i klubben, hvor det sociale samvær var i højsædet”, siger Dan Jensen og fortsætter ”når vi snakker BMX race, kræver det en lille introduktion for både børn og forældre, for at alle er med på hvad der foregår på en løbsdag”.

Dagen startede med en god omgang træning for kørerne, samtidig med at forældrene fik gennemgået ”BMX’ens ABC”.

Sporten er jo kendetegnet ved fart og action, det er jo ikke uden risiko, og til alle løb er der samaritter tilstede. Samaritten Charlotte fra Ringsted Brandvæsen kom forbi banen og fortalte om, hvad det er for skader de ofte ser i sporten og hvordan de håndterer disse. Forældrene fik derfor en lille introduktion til hvad de selv skal være opmærksomme på, når der sker uheld på træningsaftnerne.

Men intet arrangement på banen uden en eller anden form for race og konkurrence. Sydbank havde til dagen sponseret en række præmier. Så der blev kæmpet hårdt på banen for at komme på præmieskamlen. Dagen blev afsluttet med grillpølser, fodbold og leg.

En super dag som bestyrelsen med sikkerhed vil afholde igen.

sorø bmx