Munke Bjergby præstegård danner rammerne om et foredrag torsdag den 28. oktober kl. 19.00 ved Sarah Arnd Linder: ”Mit liv i Israel – at bo i en konfliktzone”

Sarah Arnd Linder er 35 år, dansker bosat i Israel på 15. år, hvor hun har taget det meste af sin uddannelse – Bachelor i Conflict Resolution and International Affairs fra Interdisciplinary Center Herzliya og en Master i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Universitet, Israel.
For seks år siden grundlagde Sarah “Political is Personal – PiP” – et projekt, baseret på interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvorledes konflikten har påvirket deres hverdag.

Sarah har afholdt adskillige foredrag om PiP, primært i Danmark, men også i Frankrig, Finland, Israel og ved EU-Parlamentet i Bryssel.
Denne gang vil hun dog komme ind på sit eget, personlige forhold til Israel – fra at tale om sin personlige tilknytning, sine erfaringer og oplevelser i området, som har været med til at skabe hendes politiske holdninger i forhold til Israel og de palæstinensiske områder.

Pressefoto