smukthjem1Staldbutikken på Fredensvej 26 i Stenlille har efterhånden ligget der i 9 år. Indehaver Pernille Gyldensøe fortæller:

“Det er bare gået så stærkt med firmaet, og privat har jeg også haft nok at se til. Derfor har jeg udskudt mine indretningsplaner med butikken mange gange på grund af tidsnød. Når man ene kvinde skal nå at istandsætte gamle møbler, indkøbe brugskunst, lave markedsføring, opdatere webshop og ekspedere kunder online og i den fysiske butik, er 24 timer i døgnet ikke altid nok, når man også har en familie og et hjem, der skal passes”.

Men nu skulle det være. Butikken har fået en overhaling, og står klar til sin re-åbning i weekenden lørdag d. 8. august kl. 10-14 og søndag d. 9. august kl. 10-14. Der er masser af lækker boliginspiration at hente for alle, der elsker hvid romantik og fransk landstil.

“Den gamle stald var jo så charmerende i sig selv. Men det store rum blev for rodet. Nu er det delt op i mindre rum, og det skaber bare en helt anden hygge og mulighed for at vise kunderne, hvordan tingene kan se ud hjemme hos dem”.

Har du ikke mulighed for at besøge den ny-indrettede butik i weekenden, åbnes også efter aftale på tlf. 25 77 48 15. Se mere på Facebook-siden smukthjem.dk