Kroppens Hus har indgået et lokalt samarbejde med byens eksklusive restaurant – Støvlet Katrines Hus – hvilket udmunder sig i smagsfulde fordele til de træningsglade mennesker, der måtte have lyst til at benytte sig af tilbuddet.

stovletKroppens Hus har nemlig indgået en aftale med Støvlet Katrines Hus om, at alle der melder sig ind i Kroppens Hus i marts måned på et pbs medlemskab, vil få et gavekort på hele 500,- til byens velrenommerede spisested.

Ideen til dette særlige samarbejde udspringer ifølge Rune Lerke – salgschef i Samarbejde i Bevægelse – af, at begge steder ønsker at tilbyde deres kunder den bedste kvalitet og service, og derfor ser gode synergier stederne i mellem.

Rune Lerke udtaler om det nye samarbejde:

-Ved første øjekast vil nogle måske undre sig over, at vi netop har valgt at engagere os i et samarbejde som dette. Jeg finder det dog ikke mærkeligt, men ser derimod nogle rigtig gode synergier i samarbejdet. Såvel Støvlet Katrines Hus som Kroppens Hus stræber efter at være bedst inden for hver deres felt. Begge steder satser på høj kvalitet og stræber efter at yde den bedste service for kunderne. Det i sig selv synes jeg skaber grobund for et samarbejde, men hele aspektet omkring sundhed og velvære har vi samtidig også til fælles.

-Yderligere ønsker vi – Kroppens Hus – at satse på lokale samarbejder, da det at kunne hjælpe hinanden lokalt har stor værdi for byen som helhed, og det vil vi gerne forsøge at bidrage til med dette initiativ.

-Vi vil være stolte af, hvis vi både kan bidrage til en sundere og aktiv livsstil samtidig med, at vi kan være årsag til, at man kan få en lækker kulinarisk oplevelse med konen eller manden på et så velrenommeret spisested som Støvlet Katrines Hus.